Unikatowe Forum dla VIPów LO im Władzia Sikorskiego
No więc witam, na tym boskim (a jakże!) forum, stworzonym z nudy, tudzież innych popędów. Oczywiście zapraszam do postowania, bla bla bla, itede.
Jako że to JA (hyhy) jestem Adminem, i uwielbiam siać offtop, nie mam zamiaru szczuć was wszelkimi zasadami. Dla higieny umysłu jednak proszę zachowanie odrobiny klasy i powstrzymywania się od przeklinania
pax
Obywatel
Witam Panią admin
nooi jak by mnie mogło tu zabraknąć... hehe Witam wszystkich<lol2> Pozdrawiam admina ale nie wiem kim ona jest:P Prosze przedstaw się bo ja jakoś taki nie dzisiejszy heheh:P
Pozdrófffka:)))))
a własnie jush sobie zobaczyłem kto to jest... nie znam pani osobiście ale na zdjęciach wyglądasz Martynko na zajefajną dziewczyne.... ohhh widze ze kleiii sie super klasa!!!!!!!!! moze przerośnie nawet 3 "e": Optymizmu niegdy za wiele.
))))
Już Ktoś
z taką ekipą to chyba rzeczywiście 3e przebijecie:D chociaż osobiście do tej klasy nie chodziłam:) i teraz też ide do innej...ale to sie wytnie:) pozdrawiam panią admin:D
eeee tam 3 "e"nikt nie pobije.... Nikt nie miał mnie w klasie<skromny> a gdyby tego było mało to czy miał ktoś MURZYNA w klasie???? ha chyba nikt więc nie podskakiwać bede bronił honoru byłej 3"e" heheh a za jakiś tydzień to jush 1"d" Pozdrawiammm:))))