Unikatowe Forum dla VIPów LO im Władzia Sikorskiego
hehe no wiesz co Radziu ?? mnie nie znać ani nie skojarzyć ?? oj oj
znaCie mnie znacie wszyscy tu
tak steffie byłam w parku przechodziłam prawie koło Ciebie
miałam mówić "cześć" ale się nie patrzyłaś, a do tego przechodziłam za Twoimi plecami więc wiesz...
jestem jestem Aniu
** tylko zapominam do południa tutaj zaglądac...
wybaczcie
Ostatnio edytowany przez oLiwia4a (2007-09-02 22:15:37)
Już Ktoś
hehe Golak kiedy wpadniesz do sąsiadki na żelki?? uważajcie bo jak wam zasadzi lufe na siatkówce to buum (sama doświadczyłam więc wiem co pisze:)
łooo to Moniaczek sie kryje pod tymi nickiem Charlotte =) hehe witamy Moniaczka:D
a co do żelków to bardzo chętnie... ale nie przypominam sobie, żebyś mnie na nie zapraszała
więc czekam...
z cieknącą ślinką
a co do siatkówki nie przesadzaj nie doświadczyłaś jeszcze =) jutro mamy trening więc zobaczysz:D ... przeżyjesz ... hi hi hi ;]
Już Ktoś
hehe Lesiu zaliczyłeś u mnie banie już dwukrotnie:D hehe zobaczymy co będzie dalej:D ciebie zaprosze na lukier:D Golak więc oficjalnie zapraszam:D ale mam nadzieje że się nie zrażisz jak będą przeterminowane czy coś w tym stylu??
yhh jeszcze żyje ale czasami jak poszła lufcia z piłki to odpadam..
Już Ktoś
a co ty sie tak wyrywasz do produkcji tego lukru?? czyżby wzbudzało to w tobie emocje większe niż tylko pozytywne?
stefi Moniaczek to Monika Zet
aa od MoniaCzka to czEkam na oFicjaLne zaProszeNie... a Co do ŻelEk to ciuL, że pRzeterMinowaNe, ważNe, że bęDą
mniam mniam
aHa i paMiętaj, że wisIsz mi jeSzCze 3 prinCesse maXi o ten zaKład co się zaŁożyŁyśmy 3laTa temu
buziaczki:*
Już Ktoś
hehe tak to ja:D i z jedynki i z biochema i zagitka jak ktoś lubi:D jakie princesse??yyy:D